COVID-19: UPDATE 29 september 2020

COVID-19

UPDATE 29 september 2020

Urban Jump en Corona maatregelen

Het kabinet heeft op maandag 28 september nieuwe veiligheidsmaatregelen afgekondigd om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Wij houden ons bij Urban Jump & Playground aan de coronamaatregelen zodat er nog veilig kan worden gesprongen en gespeeld. Reserveer vooraf je jump sessie en voor volwassen geldt ten alle tijden de regel van 1,5 meter afstand.

Houdt aub rekening met onderstaande:

  • Vooraf moeten alle bezoekers reserveren in het kader van bron- en contactonderzoek;
  • Bij het maken van de reservering en registreren bij binnenkomst is er een gezondheidscheck conform de richtlijnen van het RIVM;
  • Helaas zullen bezoekers met gezondheidsklachten naar huis gestuurd;
  • Voor de Jump Party/ kinderfeestje geldt er per reservering een maximum van 1 volwassen begeleider en bij bezoekers vanaf 13 jaar is er een maximum van 4 personen om zo gezelschapsvorming te voorkomen;
  • Alle bezoekers houden zich aan de COVID-19 maatregelen.

Jump Academy & Fitness: deze lessen kunnen conform de sportrichtlijnen blijven doorgaan. Voor ouders/begeleiders willen we graag vragen om hun kinderen af te zetten en na de lessen weer op te halen.

Het is belangrijk om het coronavirus in te dampen en we hebben elkaar daar bij nodig. Graag willen we alle maatregelen strikt naleven zodat er veel plezier kan worden gemaakt bij Urban Jump & Playground.

StaySafe en bedankt!