Feestjes & Arrangementen

leuke FEESTJES bij Urban jump

geweldige beleving als je bij ons trampolinepark

Verjaardagsfeestjes of gewoon een leuke kinderfeestje, dat is natuurlijk altijd een geweldige beleving als je bij ons trampolinepark komt jumpen, maar het wordt natuurlijk extra tof als jij jarig bent met een leuk kinderfeestje, een familie feest hebt, of een bedrijfsuitje met je eigen tafel!

Die kinderfeest of bedrijfsborrel tafel moet natuurlijk gevuld worden, dus zorgen wij ervoor dat er genoeg drankjes en snacks zijn!

Jump Party's

Verjaardagsfeestjes (cadeautje voor de jarige) of gewoon een leuke Kinderfeestje, dat is natuurlijk altijd een geweldige beleving als je bij ons trampolinepark komt jumpen, maar het wordt natuurlijk extra tof als jij jarig bent met een leuk kinderfeestje, een familie feest hebt, of een bedrijfsuitje met je eigen tafel!

Die kinderfeest of bedrijfsborrel tafel moet natuurlijk gevuld worden, dus zorgen wij ervoor dat er genoeg drankjes, friet, snacks en/ of pizza’s zijn!

Mini Jump Party's

Ook voor de jongere jumpers hebben wij speciale arrangementen. De mini jump party’s kunnen geboekt worden tijdens de mini jump uren met dezelfde regels als voor de mini jump.

Ook hier wordt er een tafel gereserveerd en verzorgen wij voor lekkere snacks en drankjes. Ook voor de begeleider!