Jump Fitness

Jump Fitness

Ben jij je fitness beu, altijd maar weer dezelfde oefeningen?

Helaas ivm huidige corona maatregelen worden er geen lessen gegeven, maar houdt onze Facebook in de gaten voor nieuwe updates!

Ben jij je fitness beu, altijd maar weer dezelfde oefeningen? Of zoek je gewoon een superleuke unieke activiteit waar je je energie in kwijt kan?

Kom dan naar Jump Fitness, hier wordt je in groepsverband begeleid om op een zo leuk mogelijke manier je spieren te trainen en vet te verbranden. Behalve dat je hier ontzettend veel lol beleefd verbrand je ook nog eens veel meer calorieën dan bij een uur hardlopen, zelfs 3x zo veel! En je belast je gewrichten ook nog eens veel minder door de verende werking van de trampolines, zo heb je veel minder snel last van blessures.

Kortom, geen excuses meer om een superleuke manier actief te sporten!

De lessen zijn op dinsdagavond van 19:00-20:00 uur. De proefles is op 21 januari en kost €5,- p.p. De proefles wordt verrekend bij directe aanschaf van een JUMP FITNESS small/medium/large pakket, waardoor de proefles dus gratis is!

Wat krijg je als Jump Fitness member?

  • Jump Fitness T-shirt (tijdelijke actie!)
  • Na je jump les 30 minuten gratis jumpen

Tarieven per 10 lessen

Small cursus €120,00

Medium cursus €210,00

Large cursus €300,00

Ben je geïnteresseerd?
Laat ons je contacten!

Vul onderstaand formulier in om je interesse aan te geven. Wij zullen dan contact met je opnemen. Wil jij je direct officieel aanmelden, kom dan naar ons trampolinepark en schrijf je in voor onze eerst volgende Jump Fitness les!

Let op! Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen op een datum. We verwerken de aanvragen op datum en je krijgt een bevestiging van je aanmelding. Wij nemen je privacy serieus!