Jump Fitness

Jump Fitness

Ben jij je fitness beu, altijd maar weer dezelfde oefeningen?

Ben jij je fitness beu, altijd maar weer dezelfde oefeningen? Of zoek je gewoon een superleuke unieke activiteit waar je je energie in kwijt kan?

Kom dan naar Jump Fitness, hier wordt je in groepsverband begeleid om op een zo leuk mogelijke manier je spieren te trainen en vet te verbranden. Behalve dat je hier ontzettend veel lol beleefd verbrand je ook nog eens veel meer calorieën dan bij een uur hardlopen, zelfs 3x zo veel! En je belast je gewrichten ook nog eens veel minder door de verende werking van de trampolines, zo heb je veel minder snel last van blessures.

Kortom, geen excuses meer om op een superleuke manier actief te sporten!

De lessen zijn op dinsdagavond van 20:00-21:00 uur. Tijdens vakanties en feestdagen is er geen les. Voor elke les dien je een plek te reserveren via de website, vol=vol!

Tarieven

3 maanden abonnement €32,- p/m.

12 maanden abonnement €28,- p/m.

24 maanden abonnement €26,- p/m.

Ben je geïnteresseerd?
Laat ons je contacten!

Vul onderstaand formulier in om je interesse aan te geven. Wij zullen dan contact met je opnemen. Wil jij je direct officieel aanmelden, kom dan naar ons trampolinepark en schrijf je in voor onze eerst volgende Jump Fitness les!

Let op! Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen op een datum. We verwerken de aanvragen op datum en je krijgt een bevestiging van je aanmelding. Wij nemen je privacy serieus!