Lessen & Activiteiten

Haal het maximale uit Jezelf bij Urban Jump

Bij de Urban Jump Emmen zijn allerlei leuke lessen en activiteiten te doen. Check hieronder wat je allemaal kunt doen! 

Urban Summer Camp 2021

  • Ma 19t/m Wo 21 JULI & MA 9 T/M 11 AUGUSTUS
  • Tijden zijn van 09.00 - 17.00 uur

Ben jij 7 jaar of ouder? Schrijf je dan in voor de Urban Summer Camp! Tijdens deze camp gaan we allerlei leuke activiteiten doen waaronder; waterballonnen gevecht, boogschieten, bioscoop avond en veel meer. Springen en chillen met de Jump masters staat natuurlijk ook op het programma, als klap op de vuurpijl doen we ook een overnachting in het park!

Prijs

3 dagen – €179,-
*Academy members: €159,-
**Early Birds: €149,- geldig tot 1 JUNI 

Jump Fitness

  • spieren trainen
  • Vet verbranden

Ben jij je fitness beu, altijd maar weer dezelfde oefeningen? Of zoek je gewoon een superleuke unieke activiteit waar je je energie in kwijt kan?

Kom dan naar Jump Fitness, hier wordt je in groepsverband begeleid om op een zo leuk mogelijke manier je spieren te trainen en vet te verbranden. Behalve dat je hier ontzettend veel lol beleefd verbrand je ook nog eens veel meer calorieën dan bij een uur hardlopen, zelfs 3x zo veel! En je belast je gewrichten ook nog eens veel minder door de verende werking van de trampolines, zo heb je veel minder snel last van blessures.

Jump Academy

  • Gave trucs leren
  • Meer dan alleen maar stuiteren

Wil jij ook meer dan alleen maar stuiteren op de trampolines? Zie jij jezelf al vette salto’s en gave trucs maken? Meld je dan nu aan voor de Jump Academy!

Bij de Jump Academy leer je hoe je veilig gave trucs kunt maken tot je een ware jump master bent! Tijdens de lessen leer je de basis en misschien zelfs gevorderde trucs als je de basis al beheerst. Alle vorderingen worden individueel bij gehouden om ervoor te zorgen dat iedereen progressie maakt.

Disco Jump

  • spieren trainen
  • Vet verbranden

Voor wanneer je eens iets anders wil doen dan een avondje gamen met je vrienden of is op een andere manier wil sporten dan in de kou te joggen is er nu Disco Jump! Hierbij staat gezelligheid en plezier centraal en dit is dus ook de tijd om nieuwe vrienden te maken, de vetste tricks van elkaar te leren of teams te vormen voor de verschillende groepsarea’s.

Urban Disco

Jump Borrel

  • Gave trucs leren
  • Meer dan alleen maar stuiteren

Zin om lekker te borrelen maar ook om iets actiefs te doen? Waarom zou je dit niet lekker combineren!

Ga eerst lekker een uur lang springen en geniet daarna van een paar lekkere snacks en drankjes. Dat heb je zeker wel verdiend na zoveel calorieën te hebben verbrand.