Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen

Kinderen onder de 6 jaar (minimum leeftijd 1.5 jaar) mogen URBAN JUMP & Playground alleen onder volwassen toezicht bezoeken. Speciaal voor deze is er het ‘Mini Jumpen’, en een Playground Zone. Kijk voor meer informatie op de website onder het kopje “activiteiten” Ben jij tussen 6 en 18 jaar oud? Dan mag je mits je schriftelijke toestemming hebt van je ouders het park bezoeken onder begeleiding.

Behalve de speciale Urban Jump anti-slip sokken die je bij ons aanschaft (sokken van andere parken is niet toegestaan), en voor je veiligheid verplicht bent te dragen, zijn er niet echt kledingvoorschriften. Wel moeten sieraden en kettingen uit voor je eigen veiligheid bij het springen.

Voor het meest comfortabele spring plezier raden wij soepele kleding aan. Eigenlijk is je gym outfit ideaal, denk aan bijvoorbeeld een joggingbroek en een T-shirt.

Het polsbandje is je toegangsbewijs en laat zien tot hoe laat je mag springen. Deze is altijd verplicht.

Je hoeft je bril niet af te doen, maar dit is wel op eigen risico, want de kans bestaat dat hij afvalt bij het springen.

Je kan gratis gebruik maken van onze kluisjes. Vraag bij binnenkomst een van onze medewerkers hier naar.

Als je ongeveer een half uur van tevoren aanwezig bent heb je genoeg tijd om instructies, bandje en spring sokken te ontvangen, en kan je daarna nog omkleden. In verband met veiligheid mag je helaas niet naar binnen als je te laat bent.

Nee, elk half uur begint er een nieuwe ronde. Zorg ervoor dat je dus op tijd aanwezig bent om mee te doen met je favoriete activiteit, anders moet je wachten op de volgende ronde.

Een reservering mag kosteloos geannuleerd worden als je meer dan 48 uur voor je reservering annuleert. Voor groepen groter dan 10 personen mogen reserveringen uiterlijk twee weken van tevoren kosteloos worden geannuleerd of verplaatst.

Dit is mogelijk, maar kost 1 euro meer dan via de website. Om teleurstelling te voorkomen raden wij dit af in verband met mogelijke drukte.

Jazeker, iedereen is ook van harte welkom in het ‘Urban Jump Café’. Ook is er genoeg uitdaging te vinden in onze Arcade Hal. Daar vind je bijvoorbeeld een pooltafel en een airhockey tafel.

U heeft door het hele pand toegang tot wifi.

Het meenemen van eigen eten is niet toegestaan. In ons ‘Urban Jump Café’ vind u een uitgebreid aanbod van warme en koude snacks en gerechten.

Er zijn inderdaad risico’s. Deze heb je deels zelf in de hand. Door binnen je eigen niveau te springen en altijd de veiligheidsinstructies op te volgen zijn deze beperkt, maar vergelijkbaar met andere sporten zoals basketbal, turnen, voetbal of skiën. Er is altijd begeleidend personeel aanwezig van getraind personeel, maar het betreden van de springhal en deelnemen aan activiteiten is altijd op eigen risico.